Preskoči site news

Site news

Slika Jelena Lović Režić
Nastava II. godina
napisao/la Jelena Lović Režić - Ponedjeljak, 10. Prosinac 2018., 14:37
 

Nastava iz kolegija "Nove tehnologije, intelektualno vlasništvo..." dana 11. prosinca 2018. (utorak) i 12. prosinca 2018. (srijeda) održat će se s početkom u 16.15., dvorana B1-21.

 
Slika Jelena Lović Režić
Predavanje i radionica „Krivotvorine novčanica i kovanica“
napisao/la Jelena Lović Režić - Srijeda, 28. Studeni 2018., 11:58
 

U petak, 30. studenoga 2018., na Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti, Sveučilišta u Splitu s početkom u 9:30 A0-1 održat će se predavanje i radionica na temu „Krivotvorine novčanica i kovanica" u sklopu kolegija „Forenzična analiza spornih dokumenata". Predavanje i radionicu će održati viši stručni suradnik u Direkciji trezora HNB-a i stalni sudski vještak za rukopise, dokumente i novčanice Zvonimir Ćorić, dipl. ing. i Zoran Jerković iz Nacionalnoga centra za borbu protiv krivotvorenja i analizu novčanica i kovanoga novca u sklopu Hrvatske narodne banke. Na predavanju će sudionici imati priliku čuti o elementima zaštite novčanica i kovanoga novca, o krivotvorinama i načinima izrade krivotvorina te o vještačenju krivotvorina. U sklopu radionice sudionici će moći samostalno provjeriti autentičnost novčanica.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, dok je radionica moguća samo za studente Sveučilišnoga odjela za forenzične znanosti.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti elektroničkom poštom na adresu tljubic@unist.hr najkasnije do četvrtka, 29. studenoga, do 20 sati. 

 
Slika Jelena Lović Režić
RADIONICE
napisao/la Jelena Lović Režić - Utorak, 13. Studeni 2018., 14:39
 

Poštovani,

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu ove je akademske godine pripremio niz radionica za studente čija je zajednička svrha rad na sebi.

 Prve u nizu su dvije radionice na temu komunikacijskih vještina. Dobra komunikacija pretpostavka je dobrih međuljudskih odnosa. Iako se komunikacija sama po sebi čini jednostavna, često puta dovodi do nerazumijevanja što može uzrokovati konflikte i frustracije u odnosima s ljudima. Iz tog razloga osmislili smo radionice na temu ključnih aspekata komunikacije: aktivnog slušanja i neverbalne komunikacije.

 Broj sudionika je ograničen te je obavezna prijava. Moguće se prijaviti na jednu ili obe radionice preko Facebook stranice Centra ili preko mail adrese savjetovanje@unist.hr.

 Više informacija možete pronaći na našem FB eventu na linku ispod.

 

Link:

https://www.facebook.com/events/490910358072538/

 

Sveuciliste u Splitu 

 

Preskoči dostupni kolegiji

Dostupni kolegiji